Most olvasom Horváth András blogbejegyzését a diákmunkás élményeiről;
Tapasztalata szerint az iskolaszövetkezetek nagy rész "zártkörű rendezvényként" működik, és azok kapják a zsíros munkákat, akik a zártkör tagjai.

Tudjátok, hogy hogy lesznek belső körösök?
Ezek a diákok év közben is vállalnak munkát, nem csak nyáron. A témavezetője megismerte, kipróbálta, bízik benne. Tudja, ha megígéri, hogy kimegy dolgozni, ki fog menni, és úgy végzi el a munkát, ahogy kell. Amikor jön a nyár, beözönlenek az ISZ-ekbe azok a diákok is, akik csak és kizárólag nyáron dolgoznak, viszont annyival több munka a világon nincsen. No is ilyenkor jön a "sértődés".

Ha Neked kéne választani két ugyan olyan kvalitású ember között, egy különbséggel; az egyikben megbízol, mert kipróbáltad, a másik zsákbamacska... melyiket "dolgoztatnád"? :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmelo.blog.hu/api/trackback/id/tr29540023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása